LaitemyyntiKoulutuspalvelutOta yhteyttäAlkuun

 

Stimulaatio

EMG ja stimulaatio

Painemittarit

Opetusvälineet, havaintomallit ja harjoituskuulat

Ultraäänilaitteet

Yhdistelmälaitteet

LisävarusteetNeuroTrac IFC Rehab
NeuroTrac IFC Rehab HUIPPU-UUTUUS


IF, TENS ja NMES kaikki samassa laitteessa!!!

Tehokkaat kipuhoidot mm. lantion, olkapään, polven ja selän alueen kiputiloihin.

IF:ssä 11 ja TENS/NMES:ssä 27 valmista ohjelmaa sekä lisäksi molemmissa kolme (3) yksilöllisesti ohjelmoitavaa ohjelmaa.

Voidaan käyttää samanaikaisesti neljää kanavaa, esim. olkapään kiputilassa IF nivelen alueelle (neljä elektrodia) ja TENS dermatomin alueelle, polven kiputilassa IF polvinivelen alueelle ja NMES vastus lateraliksen stimulaatioon korjaamaan lihasepätasapainoa. Selkäkivuissa IF segmentaalisesti ja TENS säteilykivun alueelle.

ERITTÄIN MONIPUOLINEN LAITE sekä stimulaatioon että kipuhoitoihin

450 € + alv
NeuroTrac Tens

 


 

2 –kanavainen TNS –laite
11 valmista kipuhoito-ohjelmaa
2 yksilöllistä ohjelmaa mahdollisuus tallentaa muistiin 
selkeä LCD näyttö: näytössä virranvoimakkuus, pulssin pituus, hoitoaika ja ohjelmavalinta / stimulaatiomuoto
vakiovirta (pidentää patterien käyttöikää)
taajuus: 2 Hz – 200 Hz
pulssin pituus: 50 us – 300 us
ajastin 1 min – 12 tuntia (näytössä näkyy jäljellä oleva hoitoaika)
laite menee automaattisesti pois päältä 4 min kuluttua, jos ei ole käytössä
stimulaatiovaihtoehdot: burst, modulaatio eli vaihtelu ja conventional eli tavanomainen TNS (yleisimmin käytetty)
Burstissa eli pulssijonotaajuudessa on 9 pulssia, 200 us, 150 Hz, saadaan aikaan tehokas endorfiinivaikutus
Modulaatiossa vaihtelevat sekä hoitotaajuus että pulssin pituus,  vaihtelu vähentää tottumista eli akkomodaatiota


280 € + alv

TNS on näyttöön perustuvaa hoitoa. Jotta TNS vaikuttaisi riittävän tehokkaasti hoitokertoja tulee olla riittävästi. Vasta 8-10 hoitokertaa oikeuttaa arvioimaan, tehoaako TNS vai ei. TNS–hoito toimii sitä paremmin, mitä useammin sitä annetaan ja mitä pidemmät ovat hoitoajat. Matalataajuista TNS –hoitoa kannattaa antaa päivittäin 30-60 minuutin jaksoissa jopa 2-3 kertaa päivässä, mikäli halutaan saavuttaa verenkierron paraneminen ja endorfiinivaikutus.
Korkeataajuista TNS–hoitoa voidaan käyttää porttikontrollihoitona ja silloin kun potilaalla on kipua. Mitä vaikeampi tai ärtyvämpi on potilaan kiputila, sitä lyhyempi pulssin pituus ja sitä korkeampi taajuus valitaan. (Fysioterapia –lehti 7/2001, Jukka Pekka Kouri)


NeuroTrac MultiTens

 Digitaalinen 2-kanavainen TENS ja NMS-laite kivun lievitykseen ja lihasten kuntoutukseen.

Käytä kahta ohjelmaa samanaikaisesti! Mahdollisuus käyttää kahta TENS-ohjelmaa yhtäaikaa, mahdollistaa yhdistää korkea- ja matalataajuuksisen kivun lievityksen kahdella alueella samanaikaisesti. Esimerkiksi voit käyttää kanavaa 1 vapauttamaan kipua lievittäviä endorfiinejä kipualueella. Samalla käytä kanavaa 2 aktivoimaan kipukynnysmekanismiä asettamalla elektrodit nikamien alueelle. Endorfiinit ja kipukynnys kohdistetaan samanaikaisilla stimulointiyhdistelmillä, joka tekee Multitens-laitteesta erittäin hyödyllisen.

Parempi LCD-näyttö: Paranneltu kirkas taustavalo helpottaa näytön lukemista hämärässä tai pimeässä.

Parempi näppäimistö: Paranneltu näppäimistö isommilla näppäimillä helpottaa käyttöä.

Monivaiheiset muokattavat ohjelmat: Jopa 5 vaihetta ohjelmoitavissa kolmelle erille muokattavalle ohjelmalle. Helppo aloittaa yhdellä vaiheella ja Setup-toiminnolla vaiheita lisättävissä viiteen.

Kattavat tilastot: Tilastot tallentuvat laitteen muistiin sisäiselle kalenterille. Lukitustilassa laite tallentaa 5 päivittäistä sessiota 60 päivän ajan. Helppokäyttöisen päävalikon ansiosta tilastoja on helppo tarkastella ja varmistaa että potilas on käyttänyt laitetta oikein.

320 € + alv

 
NeuroTrac Continence

 

Tehokas, pieni laite mm. itsehoidon tehostamiseksi. Päivittäinen, riittävän usein toistuva stimulaatio tehostaa tunnistamista, nopeuttaa edistymistä toiminnallisen stimulaation kautta ja motivoi itsehoitoon.

Sopii erinomaisesti sensorisen tason stimulointiin, toiminnalliseen harjoitteluun, hemipotilaiden kuntoutukseen, lihasepätasapainon korjaamiseen, pre- ja postoperatiiviseen fysioterapiaan, immobilisaatioatrofioiden hoitoon ja lantionpohjan toimintahäiriöiden tehokkaaseen itsehoitoon.


310 € + alv

Tekniset tiedot:


2-kanavainen NMES-stimulaattorisamassa laitteessa myös kipuhoidottyö- / lepoajat säädettävissä 2-60 sek.taajuus 2-100 Hzpulssin pituus 50-450 mikrosekuntiavirranvoimakkuus 0-90 mAajastin 1-180 min.ramp-up aika 0.1-5.0 sek.synkroninen ja asynkroninen vaihtoehto9 valmista ohjelmaa (valitset vain ohjelmanumeron ja lisäät virran voimakkuuden)3 omaa ohjelmaa mahdollisuus tallentaa muistiin
Valmiit ohjelmat: Kivun lievitys, Urge, Stress 1&2, Frequency / Urge 1&2, Tunnottomuus, Lantionpohjan lihasten vahvistaminen / Pelvic Floor Workout, Kestävyysvoimaharjoittelu / Building Up EnduranceNeuroTrac Sports


 

Sports sopii lihasten kiinteyttämiseen, kuntoutukseen ja selluliitin vähentämiseen
Digitaalinen 2-kanavainen STIM-laite
16 valmista ja helppokäyttöistä Sports-ohjelmaa
3 muokattavaa ohjelmaa
Laitteessa lukitustoiminto
Tallentaa käytetyn ajan ja keskimääräisen virran käytön
Käyttäjäystävällinen
Pienikokoinen, kevyt ja luotettava


310 € + alv

NeuroTrac Rehab

 

Yhdistetty kipuhoito- ja stimulaatiolaite
Vakiovarusteena KÄSIKYTKIN!
- helppokäyttöinen, edistyksellinen pieni stimulaatiolaite, jossa sekä kipuhoidot että stimulaatiomahdollisuus, 2 -kanavainen
- hoitovaihtoehdot: 19 eri ohjelmaa valmiiksi ohjelmoituina, joista P01-P08 TENS -kipuhoitoja, P09-P10 yksilöllisesti ohjelmoitavia TENS- ohjelmia, P11-P14 käsikytkimen kanssa käytettäviä STIM- ohjelmia, P15 yksilöllisesti ohjelmoitava stimulaatioohjelma ja P16-P19 STIM –ohjelmia.
- ajastin 1 min – 12 tuntia
- virranvoimakkuus 0 – 90 mA
- hoitotaajuus 2 – 200 Hz
- pulssin pituus 50 – 450 mikrosekunttia
- laite on lukittavissa, jotta kotikäytössä ei ohjelma pääse vahingossa muuttumaan; kun lukitus vapautetaan, näytössä näkyy käytetty aika ja keskimääräinen virranvoimakkuus
- kytkeytyy automaattisesti pois päältä 4 min kuluttua, jos laite ei ole käytössä
- kaikki yleisimmät kipuhoidot: korkeat taajuudet / kipuporttikontrollin aktivointi, Burst eli pulssijonotaajuus, moduloitu TENS, jossa hoitotaajuus ja pulssin pituus vaihtelevat akkomodaatio-ilmiön eli tottumisen minimoimiseksi
- stimulaatiossa joko käsikytkimen kanssa käytettävät ohjelmat tai tavalliset stimulaatio-ohjelmat, joissa on useampia osioita


Vakiovarusteet: potilaskaapelit (2 kpl), patteri 9V, itseliimautuvat elektrodit 50x50 mm / 4 kpl (VS5050), käsikytkin, käyttöohjeet

320 € + alv
NeuroTrac Obstetric
 

Obstetric on 2-kanavainen, varta vasten synnytyksen aikaisten kiputilojen lievitykseen suunniteltu TENS-laite. Laite on helppokäyttöinen, supistus-/lepovaiheen ohjaus käsikytkimellä nappia painamalla. Katso lisätietoja valmistajan kotisivuilta tästä linkistä. Laitteella ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia synnyttäjälle, eikä lapselle.


Käyttäjäystävällinen, pienikokoinen, kevyt ja luotettava


220 € + alv

Kysy myös laitetta vuokralle! (esim. 100€/3 vko). Laitteen vuokraus sisältää myös käytön opastuksen.Neen Peri-Calm


Stimulaatiolaite mm. lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon, sopii myös muuhun stimulaatioon ja kivunhoitoon. 6 valmista ohjelmaa (kipu/ylijännitystila, stress, urge, tunnottomuudenhoito-ohjelma). 3 itse-ohjelmoitavaa ohjelmaa, jotka voidaan ohjelmoida yksilöllisesti ja tallentaa muistiin. Laite voidaan lukita, jolloin asiakas ei voi esim. vahingossa käyttää väärää ohjelmaa. Kun lukitus vapautetaan, laite antaa palautteen, kuinka kauan laitetta on käytetty ja millä virranvoimakkuudella. Erittäin helppokäyttöinen, kevyt ja pienikokoinen.


Pyydä tarjous! - Edullinen kotikäyttöön sopiva stimulaatiolaite.


Ohjelmoimme laitteen Sinulle henkilökohtaisesti käyttötarpeesta ja ongelmasta riippuen. TAKUU 2 vuotta. Neuvontapalvelu.

Hintaan sisältyy:


Peri-Calm -stimulaattorilaitelaukku60 cm kaapeli4 kpl itseliimautuvia elektrodeja9V patterikäyttöohjeet